torsdag 18 mars 2010

Fokus

Men fokus ligger fortfarande på att spräcka nollan vad det gäller havsöringar. Till helgen blir det en ny vända till västkusten i hopp om att fånga något. Just nu planeras om vilken strategi och plats som ska väljas. Detta är något som kan göras i förbannelse för visst är det så, när man väl står där med sin plan och lovat sig själv att inte avvika från denna, då kommer frestelserna...

Tankarna börjar susa iväg och gräset ser alltid lite grönare ut på andra sidan, den flugan verkar bättre, tafsen bör vara lite längre, och kanske man borde köra med upphängare. Osäkerheten kommer in... Och bom turen är ett faktum. Men ett par timmars meditation följt av diverse affirmationer och fokusering, så ska vi nog klara av att hålla oss till våran plan. Men det slutar inte där, vi har dessutom alla yttre faktorer, eller som jag ser det, alla bort förklaringar. Solen var inte rätt, vinden var fel, killen som står bredvid mig luktar illa och skrämmer bort fisken. (Pierre ta inte illa upp, men du bör använda deo). Och detta kan man hålla på med i evigheter.

Fisken är där oavsett väder och vind, men problemet är hur man får den att hugga. Man måste anpassa sitt fiske efter hur väderförhållandena är, och vilka möjligheter väder gudarna ger en.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar